HALRADAR - a profik választása, csúcstechnika elérhető áron!
Humminbird 1100-as halradar

Humminbird halradar 1100Az 1100-as halradar család, a Humminbird sorozat jelenlegi csúcs radarjait jelenti. Tökéletes választás bármelyik modell, melyen keresztül a halradar használat teljesen új dimenziói tárulnak fel. A 900-s sorozatnál is már remek méretűnek talált, mini LCD tévék méretével vetekedő képernyő nagyság tovább nőtt, a 65.000 szín megjelenítése egy még több függőleges felbontást jelentő képernyőre került. Itt is elérhető az SI funkció, amely olyan utolérhetetlen sajátosság, mely felhasználhatósága teljes sikerre viszi a horgászatot. Minden készülék hajózási térképrajzoló és halradar egyben. A csomag tartalmaz egy 50 csatornás GPS-WAAS antennát is a jeladó mellett.


A készülékek tartalmaznak egy Uni-Map világtérképet is. A navigáláshoz szükséges egyéb adatokról a Navionics Gold vagy Platinum (MMC/SD kártyán tárolható elektronikus hajózási térkép) segítségével tájékozódhat. A képernyőn megjelenő hajózási térkép madártávlati nézetből is megjeleníthető (3D), melynek köszönhetően a pillanatnyi pozíció rendkívül pontosan meghatározható. Általában 750 útpont és 20 útvonal megadására van lehetőségünk. A tárolható megtett útvonalak ill. útpontok száma 10 ill. 2000. A szonárképernyőn egy kurzor segítségével megjeleníthetők a lokalizált halrajok illetve különböző objektumok, melyek pozícióit a készülék azonnal kiszámítja és tárolja. Ez a funkció kimerevített képernyő állapot esetén is aktiválható. A képernyőn megjelenő színárnyalatok tetszés szerint beállíthatóak.


A készülékek sokoldalúságát bizonyítja a tetszés szerint szerkeszthető képernyő, mely lehetővé teszi, hogy bármely funkciót megjeleníthessünk rajta, így akár egyszerre követhető a víz alatti világ, a navigáció állása, a mért adatok kijelzése, de akár a helyszín digitalizált fényképe is megtekinthető.TERMÉKEK: