HALRADAR - a profik választása, csúcstechnika elérhető áron!

Olcsó halradar, avagy olcsó húsnak híg a leve

 

A következő bejegyzésünk a vásárlók érdekeit védik. Nyersen és keményen fogalmazunk, mindezt azért tesszük, mert hasonló lesz az Ön érzése is, ha belefut ezekbe a problémákba.
Az elmúlt hónapokban rengetegen keresték meg cégünket elégedetlen vásárlók, akik arról panaszkodtak, hogy különböző típusú Humminbird halradarokat vásároltak, különböző üzletekben, boltokban, aukciós portálokon.


"Vásároltam XY-nál egy Humminbird halradart, de nem kaptam használati utasítást, küldenétek egyet?" (ilyesfajta levélből naponta több is van az e-mail postaládában)
"Vásároltam az XY oldalon egy Humminbird halradart. Leírásaitokban és videó bejegyzéseikben mutatjátok, hogy hogyan kell átállítani magyar nyelvre, de nem találom, segítenétek?"
"Vásároltam XY-tól egy Humminbird halradart, hogy kell átállítani magyar nyelvre és, hogy láb helyett métert mutasson?"
"Kaptam Amerikából egy Humminbird halradart, használtam egy hetet, de valami nem stimmel, vele szeretném, ha garanciálisan megjavítanák! Hova küldhetem?"
"Aukciós oldalon vásároltam egy Humminbird 210-es halradart, de nem látok vele halat. Azt mondták ez a 60 fokos fej miatt van, és vehetek hozzá 90 fokos fejet tudnának küldeni egyet?" (eladó hozzá nem értése a 210-nek csak 20 fokos a feje és nem lehet csatlakoztatni hozzá más fejet)


Ezek az e-mailek, telefonok, személyes megkeresések mindennaposak. Mindig megkérdezzük hol vette a halradart.


Általánosságban a válaszok:
Amerikából hozattuk be
Aukciós portálon vettem, XY személytől vagy cégtől
Hiába próbálták megtalálni XY személyt vagy céget kamu volt az egész.


A magyar ember okos és élelmes, mindig megtalálja a kiskaput, hogy is spórolhat pénzt. De ennek nagy ára van.

A Halradarok magyar nyelvre és metrikus mértékegységre való állítása amerikai készüléknél:
A Humminbird cég két piacra gyárt készüléket az amerikai és európai piacra. Az amerikai piacra gyártott készülékekre nem lehet magyar nyelvet sem metrikus mértékegységet telepíteni. Az európai piacra szánt termékekben, alapban benne van a magyar nyelv és a metrikus rendszer.


Garancia:
Az USA-n kívül eladott termékek:
Külön garancia vonatkozik az Egyesült Államokon kívül eladott halradarokra. Ezt a garanciát a helyi kereskedő érvényesíti, és szerviz hátteret biztosít az Ön által vásárolt termékhez.
A garancia csak termék vásárlásának körzetében él.
Az USA-ban vagy Kanadában vásárolt egységeket az Egyesült Államokba kell garanciális javításra visszaküldeni.
Ezt a pár mondatot a Humminbird halradar használati utasításában is megtalálja!
Tehát a garanciát abban az üzletben kell érvényesíteni ahol vásárolta a készüléket!

Használati útmutató:
Minden nálunk vásárolt Humminbird halradarhoz több 10 vagy 100 oldalas magyar nyelvű használati útmutatót biztosítunk.

Hozzáértés:
Halradarok használata nem egy egyszerű feladat sok óra gyakorlással sajátítható el az a tudás, hogy valójában mit is látnak a képernyőn, hogy is kell használni a készüléket. Magyar nyelvű használati útmutató, vagy szakszerű tanácsadás nélkül ez nehéz feladat.
WebShopunkban és aloldalainkon minél részletesebben be szeretnénk mutatni a halradarokat, hogy a vásárló tájékoztatása minél szélesebb körű legyen. Kollegáink több éves folyamatos tanulás és tapasztalat alapján próbálnak vásárlóinknak segítséget nyújtani. Ha ezt a tapasztalatot a fentebb lévő Humminbird 210-es vásárlóval megoszthattuk volna, akkor nem dobott volna ki pár tízezer forintot az ablakon.
Tanácsainkkal talán segíthetünk a vásárlásban, hogy ne járjanak úgy, mint a fentebb említett levélírók.


Vásárlás előtt legyünk körültekintőek.


Az Internetes vásárlás során érdemes betartani pár apróságot:

  • Ha teheti, kerülje az aukciós portálokon történő vásárlást. Viszont ha már az ár miatt ezt választja, nézzen utána az eladónak, és a megvásárolni kívánt termék származásának, tudásának, garanciájának.
  • Aukciós portálokon csak akkor vásároljon, ha számlát, garanciát, termék visszaküldési és pénz visszafizetési garanciát vállalnak
  • Mindig érdeklődjön a garanciákról és a garanciális feltételekről
  • Ha webáruházból vásárol, mindig tekintse meg a céginformációt, így biztos lehet benne, hogy nem egy postafiókkal tartja a kapcsolatot.
  • Mindig olvassa el a SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEKET.
  • Megrendelés előtt érdeklődjön telefonon is a termék felől. Ezzel az eladó szakértelmét is tesztelheti.

 

 
Adatkezelesi tájékoztató :: impresszum :: [ Minn Kota elektromos csónakomotorok]weboldalkészítés :honlapkeszites-weboldalkeszites.hu : Hajófelszerelés hajóalkatrész webshop