HALRADAR - a profik választása, csúcstechnika elérhető áron!
További képekTovábbi képek
AS-GR 50 Gps antenna
További képekCikkszám: 597669

50 csatornás GPS antenna Humminbird halradarokhoz


A tartozékként megvásárolható GPS-vevőberendezés beszerelésével az Ön  Humminbird készüléke egyben mint GPS és térképészeti plotter is szolgálhat . A GPS-vevőberendezéssel az Ön készülékek GPS- és sonár módszert használ a pozíciók meghatározásához és a koordináták térképhálón történő megjelenítéséhez illetve a vízalatti információk megjelenítéséhez.
GPS (G lobal P ositioning S ystem) az Amerikai Egyesült Államok védelmi minisztériuma által került kifejlesztésre és van üzemben, amelyet elsősorban katonai feladatok ellátásához használnak, de civil felhasználóknak is meg van a lehetősége a pozíciók nagyon pontos meghatározásához, megközelítően 10 méteres pontossággal az adott feltételektől függően. Ez annyit jelent, hogy az Ön GPS-vevőberendezése az idő 95%-ban azt a pozíciót mutatja, amely az Ön tényleges pozíciójától számolva egy 10 méteres körzetben található. Az Ön GPS-készüléke a WAAS & EGNOS (E uropean G eostationary N avigation O verlay S ervice) & MSAS műholdak által rendelkezésre bocsátott adatokat, ha léteznek, is használja a pontosság növeléséhez.
A GPS 24 műholddal tart kapcsolatot, amelyek
megszakítás jeleket küldenek a föld felszínére. Az Ön pozíciója 16 műhold jeleinek felfogásával és a távolságok kiszámolásával kerül meghatározásra.
Mind enegyes műhold egyidejűleg másodpercenként egy kódolt jelzést ad le. Az Ön GPS-készüléke fogadja látható műholdak jelekeit. A jelek fogadása és a kisugárzása közötti időkülönbségből meghatározza a GPS-vevőkészülék a műholdakhoz viszonyított távolságokat. Ezeknek a távolságoknak a segítségével kiszámolja a GPS-vevőberendezés a saját pozícióját. A másodpercenkénti adatfrissítésnek köszönhetően a készülék képes a mindenkori útirány és sebesség meghatározására.


A Humminbird 700 készülékéhez történő GPS-vevőberendezés megvásárlásával egy könnyen kezelhető FishingGPS® tengerészeti plottert egy kiváló minőségű halradarral kombinálhatja. A következő GPS-üzemmódok állnak az Ön rendelkezésére egy Humminbird 700 készülék GPS-vevővel történő kibővítésének esetében:

    ●    a pillanatnyi pozíció meghatározása
    ●    az eddigi irányvonal meghatározása
    ●    nagyon pontos irányvonal- és sebességmeghatározás
    ●    az eddigi és a tervezett útvonalak és pontok mentési lehetősége
    ●    Útvonalak és útvonalpontok navigálásaWAAS: W die A rea A ugmentation S system: egy rendszer, amely a GPS készülékek által történő pozíciómeghatározás eredményeit az USA feltt keringő műholdak segítségével optimálja. A műholdak által kisugárzott javító szignálok az Ön Humminbird készüléke által automatikusan vételre kerülnek, ha az Ön hajója a műhold által lefedett területen található. A WAAS rendszer az idő 955-ban 3 méteres pontosságra javítja fel a mérési eredményeket. Ehhez hasonló rendszerek az EGNOS Európában és a MSAS Japánban.


További képek
További képek
További képek
További képekAdatkezelesi tájékoztató :: impresszum :: [ Minn Kota elektromos csónakomotorok]weboldalkészítés :honlapkeszites-weboldalkeszites.hu : Hajófelszerelés hajóalkatrész webshop